Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

ölçünlü ve sertifikasyonlara yönlü olarak binalmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve mimarisı gereği genel anlamda seda ve ısı yalıtımına yaraşır ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla baş başa istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık sağlamlanır.

Yangın bapsı; âdem sağlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir mevki takkadak insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden hariçya hak açılmaktadır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişmiş olur.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, hariça akıllıca açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kızılıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yönının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde Yangın Kapısı binalarda tanıdık yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page